Vinařství Später Veit
Heinz Welter, vyškolený vinařský mistr, převzal v roce 1988 vinařství po svém otci Theovi Späterovi spolu se svou manželkou Silvií a tradičním rodinným podnikem v pěstování klasických ryzlinků vína se věnuje samostatně a se stále rostoucím úspěchem. Díky nadšení Heinze Weltera pro klasické suché burgundské víno se v jeho vinařství kromě hlavní odrůdy hroznů - ryzlink rýnský, vyrábí již několik let také vína Rulandské modré.
Syn Niklas provozuje rodinné vinařství společně se svým otcem Heinzem od roku 2014. Od té doby přinesl do vinařství své vlastní znalosti, které získal na své stáži St. Laurentius v Leiwenu, technické studium v Bad-Kreuznach a stáže ve vinařstvích Burggarten (Ahr) a Möller (Spay), ve sklepě a na vinicích.
S veškerou svojí vášní se ve vinařství věnují vývoji vysoce kvalitních ryzlinků se strmým sklonem a také červenému vínu Pinot Noir charakterizovaným taniny. V závislosti na vlastnostech hroznů zrají ryzlinky v nerezových tancích s řízenou teplotou nebo v klasickém dřevěném sudu, pomalu, s co nejpřirozenějším čištěním a stárnutím. Rodina Welerů zaručuje přírodní, neslazené a nekoncentrované víno. Především svým zákazníkům umožňují vybrat si mezi lehčími a těžšími víny, podle chuti a příležitosti k pití. A to platí pro suchá, polosuchá i ovocná a ušlechtilá sladká vína. Důraz je vždy kladen na harmonii a dobrou pitnost.