Stránka 2 z 3 -
36 položek celkem
480 Kč
Francie (vinařská oblast Alsasko, vinařství Domanie Pierre Adam)
- zlatožlutá nebo dokonce jantarová barva s růžové odlesky
- toto víno vyzařuje velmi aromatický buket, který je opulentní a dobře strukturovaný. Rozvíjí vůni podrostu, sušeného ovoce, meruňky, medu.
- víno je kulaté, sametové a plné. Vyznačuje se dlouhou dochutí a příjemnými ovocnými vůněmi
520 Kč
Francie (vinařská oblast Alsasko, vinařství Domanie Pierre Adam)
- krásná zlatožlutá barva se zelenými odlesky
- víno vyzařuje silný a komplexní ovocný buket jako je broskev a meruňka
- dobře strukturované, suché a sametově ovocné víno s náznakem másla a vanilky
- jeho stárnutí v dubových sudech dává vínu pěknou aromatickou komplexitu
550 Kč
Francie (Vinařství LES VIGNOBLES DIGNAC, oblast Bordeux, Saint Émilion, Pomerol)
- intenzivní třešňová barva s fialovými odlesky
- velmi hezké Cuvéé, kde hlavní složkou je Merlot
- elegantní a harmonická chuť Merlotu doplněna tříslovinou z Cabernetů
- kulaté víno s ovociým závěrem s lehkou tříslovinou
650 Kč
Francie (vinařství Jean Baptiste Adam, oblast Alsasko)
- aroma nejen kandovaného žlutého ovoce (broskev, mango), ale také jemné náznaky medu a akácie
- chuť je velmi bohatá s tóny z bílých broskví, které jsou podtrženy jemnou minerálností, která přináší jeho původ: teroár Grand Cru „Kaefferkopf“
- velký a suchý Ryzlink se silnou a složitou vůní
- výjimečný potenciál stárnutí
660 Kč
Francie (vinařství Jean Baptiste Adam, oblast Alsasko)
- ve víně se vyvíjí aroma bílých květů a akácie, která je díky teroáru složitá svou mineralizací.
- svěží kyselost dává tomuto vínu výbornou náležitost
- tělo je minerální a květinový a dává vínu jasnou svěžest
- pro milovníky suchých a vyvážených vín
750 Kč
Francie (vinařství Dopff au Moulin, oblast Alsasko)
- Schönenbourg (Krásné pobřeží) je jedním z nejprestižnějších míst k pěstování vína v Alsasku
- víno má zlatavě-žlutou barvu
- víno je plné a vyvážené
- krásná aromatická složitost s tóny kandovaného citrusu a pepře
- víno s dlouhým závěrem a dlouhou kyselostí