Červená vína
Stránka 1 z 6 -
68 položek celkem
250 Kč
Vinařství Šoman (vinařská oblast jižní Morava, Dolní Dunajovice)
- Barva vína je tmavě rubínová. Vůně je ovocná,připomínající drobné,tmavé ovoce - ostružiny a borůvky s nádechem kouře.Chuť je rovněž ovocitá,zakončená velmi jemnou tříslovinkou.
- Víno zrálo 12 měsíců ve velkém sudu z francouzského dubu.
Případné vysrážení vinného kamene není závadou vína.
290 Kč
Španělsko (vinařství Familia Bastida, vinařská oblast Murcia)
- Paraje de Titos se vyrábí z hroznů Garnacha
- Paraje de Titos zraje jedenáct měsíců v amerických a francouzských dubových sudech a dva měsíce v lahvi
- má plné tělo s kulatým patrem, jemnými sladkými taniny a dlouhým závěrem
- podávejte mírně vychlazené s jakýmkoliv masitým pokrmem
- chuť zralých borůvek a švestek, kořenité, dokonalé vyvážení kyselin
300 Kč
Vinařství Gotberg (vinařská oblast jižní Morava, Popice)
- Tradiční odrůda se vyznačuje neproniknutelnou, temně rubínově červenou barvou, jenž se snoubí s příjemně, ovocnou vůní a chutí ostružin a sušených švestek
- V dochuti převládá sametová tříslovina a skořice. Základem byly zdravé hrozny a jejich šetrné zpracování.
320 Kč
Vinařství Šoman (vinařská oblast jižní Morava, Dolní Dunajovice)
- Rubínová barva. Vůně rybízového kompotu a hořké čokolády. Strukturovaná, plná chuť připomínající tmavé lesní ovoce a čokoládovou dochutí.
- Víno zrálo 18 měsíců v dubových sudech.
- Případné vysrážení vinného kamene není závadou vína.
340 Kč
Vinařství Gotberg (vinařská oblast jižní Morava, Popice)
- Merlot ročníku 2018 se vyznačuje rubínově červenou barvou, jemnou vůní černého rybízu a marmelády z planých třešní s patrnou lehkou kouřovostí.
- Chuť je ovocná plná s kultivovanou jemnou tříslovinou, v závěru můžeme najít tóny hořké čokolády a kávy.
350 Kč
Španělsko (vinařství Alceňo, vinařská oblast Murcia)
- výběr hroznů Syrah s nádechem Monastrellu
- velmi intenzivní barva - červená až fialová
- ve vůni vyniká vanilka, fialky, červené a pečené ovoce, v ústech je kulaté s velmi dobrou kyselinou a dlouhou a intenzivní dochutí
- 6 měsíců v barikovém sudu